Skip to content

Grupo de Desenvolvemento Rural Costa da Morte

O blogue da asociación GDR Costa da Morte


Unha semana máis, continúamos visitando todos os recunchos da Costa da Morte e averiguando ónde podemos pasar unha noite agradable e ónde podemos disfrutar dunha boa comida. Hoxe diriximos a nosa ollada cara Mazaricos, concello este que non conta cun número elevado de establecementos, pero que está especializado en turismo rural e comidas caseiras. E precisamente aí é onde radica o seu atractivo e a súa fama máis alá das fronteiras da Costa da Morte.

Despuntan neste sector, no do turismo rural, o Hotel rústico Santa Eulalia e mailo Hotel Casa Jurjo. En ámbolos dous, non só podemos pasar unha plácida estancia, senón que tamén podemos deleitar os nosos padais cos manxares que alí se cociñan.

Hoxe pechamos a sección cunha deliciosa receita: boi de mar gratinado. Engadimos, ademais, unha receita para elaborar unha boa bechamel, necesaria en moitos pratos.

%d bloggers like this: